business

Ik wil de dingen kunnen doen die ik graag wil doen.

Skiën op bijzondere locaties, reizen, sporten, uit eten gaan. Maar ook jonge talentvolle skiërs ondersteunen in hun weg naar de top.

Daarom bouw ik aan een bedrijf waarmee ik dat kan bereiken, CimaVit. Een bedrijf dat inspeelt op de veranderende economie en de invloed van het internet in de huidige tijd. Een bedrijf waarbij je met mensen werkt, je hulp krijgt van ervaren ondernemers, en je je alleen hoeft bezig te houden met de leuke kanten van het ondernemen. Hiervoor maak ik als Indepent Sales Representative gebruik van het bedrijfsconcept van Beyuna.

Beyuna combineert de wellness industrie met e-commerce en netwerkmarketing. Dit is een bijzonder krachtige mix van drie groeimarkten. Daarnaast werken we met de beste vorm van reclame: die van mond-tot-mond. En we hanteren tot slot het principe van ‘try before you buy’. Mooie ingrediënten die samen het recept vormen van een succesvolle business.

Wil je hier meer over weten? Heb je interesse om zelf ook aan de gang te gaan? Aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik geef je hier graag meer informatie over.

Geertje Derksen
geertjederksen@gmail.com
06-24416621